Geschiedenis

Mixtoernooi

Zondag hebben wij aan een mixtoernooi meegedaan in sporthal Lentemorgen. Van de 16 teams zijn wij geëindigd op de 11de plaats. We hebben fijn gespeeld en dat was het belangrijkste!

Sia van der Woude

Mascotte

Na een interessante jaarvergadering en een gezellig mix partij is deze mascotte ontwikkeld:

Jaarvergadering

Woensdag 8 januari heeft de vereniging zijn jaarvergadering gehad.
Na de vergadering wordt er een gemengd toernooi georganiseerd.
In de zaal worden de teams samengesteld en dan wordt de eerste ronden gespeeld.
Na een drankje en een hapje wordt er een tweede ronde gespeeld.
Om ± 22.30 uur sluiten we af.

Durevo recreanten mix toernooi

Woensdag 20 april 2011. De dag van het Durevo recreanten mix toernooi in het Candeacollege in Duiven. Voor de 4e keer doet Volti hier aan mee. De spelers die dit keer mee zijn geweest zijn de volgende: Van dames B: Henriëtte, Trudie, Thea, Petra en Dorine.
Van de heren waren Gery, Peter, Henk en Harrie van de partij.
Het was als vanouds (dit is het 5e tornooi dat Durevo organiseerd) gezellig in de 2 sportzalen.
Het weer was geweldig zodat tussen de wedstrijden door je buiten een hapje en een drankje kon nuttigen.
Sportief gezien hebben we weer een gezllige avond gehad. Na 3 inspannende poule wedstrijden zijn we als 2e geïndigd in de [poule. Daarna een spannende wedstrijd tegen Labyellov om de 3e en 4e plaats. Helaas trok Labyellov aan het langste eind (1 punt verschil) en zij werden daardoor 3e. Algeheel toernooi winnaar was Actief uit Westervoort.

De wisseltrofee die wij vorig jaar hadden gewonnen (team met de meeste toeschouwers nl. 1) ging dit jaar na trekken van een envelope naar Actief.
Als aandenken aan het 1e lustrum toernooi kregen alle deelnemende teams nog een mooi aandenken. Een oorkonde in een gebogen glazen lijst.
Al met al weer zeer geslaagd, en Durevo bedankt voor de leuke avond en tot volgend jaar.

Volti in het nieuw

Eind vorig jaar is de website van Volti de lucht in gegaan.
Dit hadden we te danken aan de sponsors die ook op de website te zien zijn.
Een sponsor gaaf aan dat hij wel iets meer voor de vereniging wilde doen en bood aan dat we nieuwe shirts uit mochten zoeken, die we dan konden laten bedrukken met het logo van Volti en op de achterzijde het logo van de sponsor, Viebo bouwservice.
Na overleg is er een shirt uitgezocht die zowel de dames als de heren goed vonden zitten.
Begin oktober hebben de dames het toernooi in de nieuwe shirts gespeeld, begin november volgden de heren.

Via deze weg wil iedere speller van Volti 76 Viebo bouwservice nogmaals van harte bedanken.

Nadat in 1976 het gemeenschapshuis De Tichel in Oud-Zevenaar geheel was gerenoveerd ontstond daar de volleybalvereniging Volti ’76.
Ofschoon het plezier altijd voorop is blijven staan werd er toch een aantal jaren deelgenomen aan de NeVoBO-competitie, dit met wisselende successen.
Er wordt nu alleen nog maar recreatief gespeeld, nog steeds ongedwongen en ontspannen.
Een aantal malen per seizoen is er deelname aan diverse NeVoBo rekreantentoernooien.
In 2002 is er, na 25 jaar, een eind gekomen aan het spelen in De Tichel. Deze accommodatie, waar onze naam aan is verbonden, is niet meer. Maar we hebben een nieuw onderkomen gevonden in een van de sportzalen van het Liemers College, vestiging Vestersbos, aan de Stationsstraat te Zevenaar.

Op woensdag trainen twee damesgroepen (vanaf 19.45 uur en 21.00 uur) en op donderdagavond (vanaf 20.00 uur) is de heren plezierig binnen.

Bij Volti ’76 wordt getracht het belang van de leden centraal te laten zijn. Sportief succes is aardig en meegenomen, maar gezelligheid en onderlinge sfeer staan voorop.

Indien u interesse heeft in het spelletje volleybal bent u welkom op genoemde avonden of neem anders telefonisch contact op met de secretaresse; Marion Hardeveld, tel. (0316) 52 86 84.

Er bestaat de gelegenheid enkele avonden op proef mee te doen.

Woensdag 21 april heeft Volti mee gedaan aan een gemengd toernooi georganiseerd door DuReVo in Duiven. Met vier dames en vieren heren zijn we naar Duiven gegaan. Na de ontvangst met koffie en cake zijn we begonnen aan de wedstrijden. Tussen de wedstrijden door was er tijd voor een drankje en een hapje en een gesprekje. Aan het eind van de avond was de prijs uitreiking. Deze wordt altijd op een ludieke manier bepaald en omdat we een dame bij ons hadden die een blessure had en dus een toeschouwer was, was de wisselbeker dit maal voor ons. De avond werd afgesloten met twee kruisfinales en een lekkere eigen gemaakte versnapering.